تو مثل هوای خوب بعد بارونی...

  • ۲۱:۰۱

تو مثل خرمالوهای شیرینی


تو مثل پیامک واریزی حقوقی


تو مثل عطر کتلت های غروبی


تو مثل رد نور بی جون پاییزی


تو مثل ....


دروصف خویشتن بود!


هرکی بگه تومثل خودشیفته هایی با آفتابه مسی بابابزرگم میزنمش!!


میخوام طرز تهیه یک لوبیا پلوی خوشمزه و خوش عطر باهاتون به اشتراک بزارم


من چندمدل لوبیا پلو پختم این ازهمشون خوشمزه تربوده


شروع هر کار جدی برای خانوم ها با گوجه ای بستن موهاست دیگه!


هم توصورت نمیریزه دم به دقیقه هم توی غذا!


خب بعداز بستن موها یه اهنگ سنتی یا قدیمی باید گذاشته شود ،اینا مراحله کار الکی نپیچونین!


بعد میریم سراغ مواد لازم :


یه بسته گوشت چرخ کرده 

یه بسته لوبیا سبز 

دوتا سیب زمینی و دوتا هویج متوسط 

پیاز یک عدد

برنج ترجیحا ایرانی

ادویه هم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زیره سیاه پودرش


خب من اینارو اندازه دقیق ندارم معمولا هیئتی غذامیپزم!

ذکر چندتا نکته اینجا لازمه

اول که جای گوشت چرخ کرده سویا هم میشه ریخت ولی با گوشت خوشمزه تره


بعد جونم براتون بگه که لوبیا سبزارو ریز خورد کنید خیلی قشنگ و یه دست حوصله به خرج بدین ابیلفضلی اندازه گرز رستم خورد نکنید لوبیاهارو


بعد هویج و سیب زمینی هم نگینی 


برنج هم به تعداد هر نفر یه پیمانه بخیسونید


سیب زمینی هارو سرخ کنید کمی که طلایی شد برشون دارین قایم کنید !

فوت کوزه گری دقیقا همینجاست... خنثی کردن هرگونه عملیات جهت غارت سیب زمینی سرخ کرده ها از طرف شوهر، برادر و فرزند و خواهر !

پس از جاسازی سیب زمینی ها لوبیا سبزای ریز رو با شعله ملایم تفت بدین

چراملایم؟؟ 


آفرین سوال بجایی بود!


چون با شعله زیاد لوبیا سبزا دیگه لوبیا سبز نیستن تبدیل به لوبیا قهوه ای میشن و شکل نهایی غذارو بد میکنن !!


لوبیا هارو قبل تغییر رنگ بردارین هویج هارو سرخ کنید


بعد پیاز ریز نگینی خورد کنید و سرخ کنید سبک که شد گوشت چرخ کرده را به ان بی افزایید

پس از تغییر رنگ گوشت نمک و فلفل سیاه و زیره سیاه را اضافه کنید 


آها یه قاشق رب گوجه هم بزنید تنگش ولی زیاد نریزید 

خوب که سرخ شدن یه فنجون کوچیک اب جوش به گوشت چرخ کرده اضافه بشه که بپزه


دراین هنگام برنج را بپزانید 


وقتی برنج ابکش کردین کف قابلمه اگه خواستین نون یا سیب زمینی بزارین واسه ته دیگ

بعد دیگه یه لایه برنج یه لایه مواد لوبیا پلو که همرو باهم مخلوط کردین بریزید


تهش هم چند قاشق زعفرون که از قبل دم کردین روشون بریزین

میدونم از اول زعفرون جز مواد ها نگفتم خواستم ببینم کی حواس جمع نشسته پای برنامه اشپزیم!


بعدم که میزارین دم بکشه 


پیشنهاد سراشپز اینه همراش سبزی خوردن یا فلفل شیرین یا ترشی و سالاد شیرازی سرو شود!


این غذارا  دختران دم بخت میتوانند هنگام مهمانی دادن بپزن و امیدوارباشن که مادران همیشه فعال در مجالس خوششان بیاید!


همچنین خانوم های متاهل نیز توصیه میشود اگر قصد خرید خانمان سوز و به خاک و خون کشیدن جیب شوهرانشان را دارند قبلش این غذارا بپزند و بدهند شوهر بخورد تا با زبان خوش و راضی کارت را دو دستی در طبق اخلاص بگذارد!


آقایون هم میتوانند این غذای لذید ایرانی را بپزند و خودکفا شوند تا هیچ وقت در دام نیرنگ نسوان نیوفتن!


باشد که بپزید و هنگام میل کردن یه خدا خیرت بده مریمی نثارم کنید


تا برنامه بعدی شمارا به خدا میسپارم!

(یکی بیاد من از برق بکشه )




  • ۳۵
مامانی ...

😁👍💪💜😊

:) 
یاسی ترین

چه پست خوبی بود 😍😍😍 هم خوشمزه هم خنده‌دار

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عالی بود کلی خندیدم 

ینی نمیتونم بگم کجاس خنده‌دارتر بود همه جاش خوب بود 

 

آقا چرا هویج و سیب‌زمینی قاطی لوبیا پلو میکنید 😒 چرا اصالت لوبیا پلو رو خدشه‌دار میکنید 😂😂😂

باقیشو هستم همشو 👌👌👌😌😌😌

 

 

همیشه بخنده و شادی و کل کشیدن:)

خوشمزه میشه من بدون ایناهم پختم ولی ترکیبشون کردم مزه بهتری داشت 

دیگه نبینم به دستور پخت خاص و نمونه من ایراد بگیری ها!!

دیگه باقی نداش !با سیب زمینی سرخ کرده مخالفت کردی:)
سما نویس

من الان دلم لوبیا پلو خواست خب:)تنبلیم هم میاد درست کنم:)

پاشو دختر یه لگد به تنبلی بزن درستش کن :))


** fateme **

فقط آفتابه مسی بابا بزرگ و گرز رستم 😂😂😆

و اونجا که سیبزمینیا طلایی شد برشون دارین قایم کنین😂😂😂😂

با نمک کی بودی تو اخه 🤗

:)) 

من زخم ها خوردم سر غارت کردن سیب زمینی سرخ کرده 

داداشام سرش خون میریزن!

بانمک مامانمم:))))))
افغانی ..

😁😁

بامزه بود

 

همین که اول بسم اله موهارو میبندی نشان از کدبانو بودن داره 👍درود

 

هیچی به خوشمزگی و اشتهاآورتر از مو توی غذا نیست ! مخصوصا کوتاه باشه و فر !!! 😅

:) خب موهارو نبندی مرتب میاد تو صورت بعد با دستی که داری اشپزی میکنی باید بزنیش کنار!

ممکنه بریزه توغذاهم 

موی تو غذا واقعا بده
غریبه آشنا A

 عنوان پست منو میگه ها😆باقیشم در وصف خودت😍😘

 

ممنون بابت اشتراک گذاری این اندوخته های خانومانه😘 یاد پست ماکارونی که واسه شلوغم گذاشتیم افتادم😃

ولی نمیدونم چرا حسم ب هویج تو لوبیا پلو مثل حسم ب هویج تو زرشک پلو نیست!!🙄

اما از اونجایی که استاد شمایی چشم عزیزم ی چشمه از هنرت چاشنی کار میکنم و حتمااااا یاد میکنم ازت اساسی! هر چند ورد زبونم اسمت 😂

شکر میون کلامت مریمم! میگم از قلم انداختی ی آهنگ رمانتیکم هنگام صرف غذا بزنیم تنوعه دیگه 😆😅

عنوان پست لوبیاپلو رو میگه :)))))

نه خوب میشه با هویج

دیگه گذاشتم به سلیقه خودتون اهنگ بزارین:)
بامداد

سلام 

ادویه اصلی لوبیاپلو پودر دارچین هستش با زعفرون فراوون.سیب زمینی و هویج هم نداره البته میشه ریخت ولی در این صورت اسمش دیگه لوبیاپلو نیست 

سلام ممنون توضیح دادین

من اول گفتم چندمدل پختم ... اینی که شماگفتی هم پختم

رسپی غذاهارو با خلاقیت و آزمون و خطا کلی میشه بهتر کرد تغییر داد
 برای من مهم  طعم و کیفیت غذاس و لذت بردن از آشپزی 
:)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
مهربانی شما چه رنگیست؟

اگر یادمان بود وباران گرفت نگاهی به احساس گلها کنیم.
Designed By Erfan Powered by Bayan